Yangın Kapısı Fiyatları Günlükler

Wiki Article

Yangına dayanıklı evgin çıkış bapları, ölçün kapılara için daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Bu doğrultuda talih de hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

ürkü kolu olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, panik koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını esenlar ve insanoğluın ivedi durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan ali mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Projeye en orantılı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı doğru rahat açılan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öteki özelliği kilit + dal seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Dışarıdan methale normal bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın anında dâhilen açılmalıdır (Antipanik düzenek), muhtevaeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine vaziyet bakarak icap bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından muayene edilen mekanizma sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili pozisyon anında kapının muhtemel olan en az ahit kaybı ile yangın kapısı açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yakaının münhal olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Report this wiki page