Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Binanın sineinden dunya hakikat inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde müstacel durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Yangın kapılarının üretim amacı kişi sağlamlığını yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan dokumalabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler elan az maliyeti ve arz kaybının elan az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın ve ivedi gestalt anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu kısım bazı modellerde düzgülü kapı koluna kabil. 

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere uslu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate kızılınarak lazım skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Bina içi yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmış olmalıdır. Antrparantez, yangın merdivenlerinin sistemli bakımının binalması ve dayanıklı olmalarının sağlamlanması önemlidir.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu alfabemızda;

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Merdivenin kapısının dışarıya güzel açılması Yangın Merdiveni Kapısı gerekir. Kaldırıma gerçek açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını esenlar.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Yeni örgülarda makul yüksekliğe iye binaların yangın merdiveni yapmasının mecburi evetğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçünlü yangın çıkışı ve bapsına mevla olan binalarda yangın merdivenleri yapı tasarına dahil edilir.

Report this wiki page